Indian Wells: Οι Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό!

Κάρλος Αλκαράθ και Ντανίλ Μεντβέντεφ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του Indian Wells το βράδυ της Κυριακής (17/3).

Indian Wells: Οι Αλκαράθ και Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό!

Επανάληψη του περσινού τελικού θα έχουμε και φέτος στο Indian Wells, καθώς στον μεγάλο τελικό του τουρνουά της σειράς Masters 1000 θα βρεθούν ξανά ο Κάρλος Αλκαράθ με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, το βράδυ της Κυριακής (17/3, 22.00).

Ο νεαρός Ισπανός είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο στα ημιτελικά, καθώς έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο του -αήττητου μέσα στο 2024 μέχρι το συγκεκριμένο ματς με ρεκόρ 16-0- Γιάνικ Σίνερ. Ο «Καρλίτος» επικράτησε με 1-6, 6-3, 6-2 παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση.

Λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Μεντβέντεφ να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, κερδίζοντας τον Τόμι Πολ. Ο Ρώσος δυσκολεύθηκε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και έφτασε στη νίκη έχοντας χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια (1-6, 7-6, 6-2).

Αυτή θα είναι η έκτη φορά που οι δύο τενίστες αναμετρώνται σε επίπεδο ATP, με τον Αλκαράθ να προηγείται με 3-2 νίκες του Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος είχε κάνει την έκπληξη στο πρόσφατο US Open κερδίζοντας με 3-1 σετ τον Ισπανό, όμως ο «Καρλίτος» πήρε την άτυπη ρεβάνς στους ATP Finals με νίκη σε straight sets.