Πρόκριση στους «16» του Indian Wells για Τσιτσιπά με νίκη (2-0) επί του Tιάφο!

Στους «16» του τουρνουά Ιndian Wells προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας 2-0 (6-3, 6-3) τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο 

Πρόκριση στους «16» του Indian Wells για Τσιτσιπά με νίκη (2-0) επί του Tιάφο!

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στο Indian Wells για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο 11ος στην παγκόσμια κατάταξη τενίστας επιβλήθηκε άνετα του Φράνσις Τιάφο μέσα σε 78 λεπτά και με 2-0 σετ (3-6, 3-6) και προκρίθηκε στους "16" του καλιφορνέζικου τουρνουά.

Αυτή ήταν η 6η φορά που οι δύο παίκτες βρέθηκαν ως αντίπαλοι, με τον Τσιτσιπάς να ισοφαρίζει σε 3-3 τον Αμερικανό, που μέχρι πρότινος μετρούσε μια νίκη περισσότερη, με την πιο πρόσφατη να είναι αυτή στο Laver Cup του 2022.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μπήκε ...αγριεμένος στο παιχνίδι μκι έκανε break με το "καλημέρα" , το οποίο αμέσως μετά το "εξαργύρωσε" κατακτώντας τα πρώτα τρία games της αναμέτρησης.

Ο Τιάφο μείωσε προσωρινά, όμως ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του και με νέο break έκανε το 5-1. Ο Αμερικανός το πάλεψε, πήρε δύο σερί games, όμως ο Τσιτσιπάς έκλεισε το σετ με 3-6.

Στο δεύτερο σετ ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε επίσης, δυναμικά και μετά το πρώτο κερδισμένο game του Τιάφο έχτισε μία καλή διαφορά με τρία σερί games. Ο Τιάφο πίεσε ωστόσο μειώνοντας σε 3-4, όμως ο Στέφανος συνέχισε ασταμάτητος και με 3-6 σφράγισε τη νίκη του

Ο επόμενος αντίπαλός του θα γίνει γνωστός μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Άντρεϊ Ρούμπλεφ με τον Γίρι Λέχετσκα, που θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυκτα.