Μάρεϊ: «Πιθανότατα δεν θα παίξω μετά το καλοκαίρι»

Ο Άντι Μάρεϊ απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στο τένις.

Μάρεϊ: «Πιθανότατα δεν θα παίξω μετά το καλοκαίρι»

Ο Άντι Μάρεϊ διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του και όλα δείχνουν πως η απόσυρσή του από την ενεργό δράση δεν θα αργήσει να έρθει.

Σε ερώτηση για το πότε σκέφτεται να κρεμάσει τη ρακέτα του ο Βρετανός δήλωσε: «Πιθανότατα δεν θα παίξω μετά το καλοκαίρι. Με ρωτάνε γι' αυτό το θέμα μετά από κάθε τουρνουά μου και σε κάθε αγώνα που παίζω, οπότε με έχει κουράσει αυτή η ερώτηση για να είμαι ειλικρινής και δεν θα μιλήσω περισσότερο γι' αυτό. Δεν σκοπεύω πάντως να παίξω πολύ μετά το καλοκαίρι».

Στόχος του Μάρεϊ είναι να λάβει μέρος στα ερχόμενα Grand Slam και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι στο Παρίσι.

Σε ερώτηση για το εάν θα αγωνιστεί στο Roland Garros σχολίασε: «Πιθανότατα θα παίξω, ναι. Τα προηγούμενα χρόνια ήθελα να προετοιμαστώ καλύτερα για τη σεζόν στο χορτάρι, αλλά κι αυτό δεν σου εξασφαλίζει ότι θα παίξεις καλά στο χορτάρι. Δεν είχα παίξει το 2013 στο Roland Garros και είχα κερδίσει το Wimbledon, αλλά κέρδισα και το 2016, που είχα πάει πολύ καλά στο Roland Garros. Οπότε ναι, καμία φορά δεν παίζει ρόλο πόσο χρόνο θα προετοιμαστείς στο χορτάρι. Θα ήθελα να παίξω για μια ακόμα φορά στο Roland Garros».