Τσιτσιπάς: «Καλύτερο το χρυσό στους Ολυμπιακούς από Grand Slam»

Για τις φιλοδοξίες του ενόψει της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε στο Μεξικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Τσιτσιπάς: «Καλύτερο το χρυσό στους Ολυμπιακούς από Grand Slam»

«Θα προτιμούσα να κερδίσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα χρυσό μετάλλιο εκεί θα είχε μεγαλύτερη αξία από την κατάκτηση ενός Grand Slam».

Αυτό δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην «El Uiversal Deportes» ενόψει της συμμετοχής του στο τουρνουά Los Cabos στο Μεξικό.

«Χωρίς αμφιβολία, θα ήταν μια χαρούμενη ιστορία για τη χώρα μου ένα μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήταν μια μεγάλη ιστορία για το ίδιο το άθλημα, θα είχε μεγάλη επίδραση στο τένις στην Ελλάδα και ελπίζω να πετύχω κάτι σπουδαίο εκεί», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Για το ενδεχόμενο να παίξει μαζί την Μαρία Σάκκαρη: «Θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ούτε το σώμα μου είναι από ατσάλι, πρέπει να φροντίσω να μην τραυματιστώ και να βάλω τον εαυτό μου στα όρια όταν αποφασίζω να παίξω μονό, διπλό και μικτό διπλό. Μπορεί να είναι πάρα πολύ».

Για το Ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι: «Δεν θα είναι εύκολη διοργάνωση, γιατί πολλοί παίκτες θα έρθουν φιλόδοξοι, αλλά έχω πίστη στον εαυτό μου. Έχω παίξει καλούς αγώνες στο Παρίσι, στο Ρολάν Γκαρός. Αν μπορέσω να επαναλάβω αυτή την ενέργεια, νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά».