Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με Ναδάλ! (pic)

Ο 20χρονος Έλληνας γυμνάστηκε με τον Ισπανό σταρ στο Παρίσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Νταμίρ Τζουμούρ στον 2ο γύρο του Paris Masters.

Ο Τσιτσιπάς προπονήθηκε με Ναδάλ! (pic)

Τι καλύτερο από το να γυμνάζεσαι δίπλα στους «μεγάλους» του αθλήματος προκειμένου να «ακονίσεις» το ταλέντο σου και να βελτιωθείς;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο φετινό τουρνουά Masters του Παρισιού και έχει δίπλα του έναν από τους αστέρες του παγκόσμιου τένις για να τον βοηθήσει στις προπονήσεις του, τον Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο Έλληνας άσος γυμνάστηκε στις εγκαταστάσεις του Paris Masters μαζί με τον «Ράφα» και μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram «ανεβάζοντας» φωτογραφία του με τον σπουδαίο Ισπανό.

Στον 2ο γύρο του γαλλικού τουρνουά ο Τσιτσιπάς θα παίξει κόντρα στον Νταμίρ Τζουμούρ, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει δις στο παρελθόν, με τους δύο αθλητές να μοιράζονται τις νίκες, καθώς ο νεαρός Έλληνας τον κέρδισε φέτος στο Τορόντο, ενώ ο Βόσνιος είχε επικρατήσει το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Για να προκριθεί στον 2ο γύρο ο Τζουμούρ (Νο 52) επιβλήθηκε δύσκολα του Γερμανού Πέτερ Γκόγιοβτσικ (Νο 61) με 6-4, 7-6 (5).

Δείτε το σχετικό ποστ του Τσιτσιπά: