Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά υπέρμαχος της ελευθερίας της επιλογής»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τους Ναδάλ και Φέντερερ, αλλά και την απόφασή του να μην εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Τζόκοβιτς: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, αλλά υπέρμαχος της ελευθερίας της επιλογής»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο «CBS News», ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με άλλους θρύλους του τένις, αλλά και για το γεγονός ότι δεν εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό.

Αναλυτικά:

Για τη σχέση του με τους άλλους δύο θρύλους του τένις τόνισε: «Θα το ήθελα πολύ αυτό. Προφανώς δεν είμαστε και οι καλύτεροι φίλοι εκτός γηπέδων. Δεν είμαστε φίλοι γιατί είμαστε αντίπαλοι και είναι δύσκολο να είσαι κοντά με κάποιον όταν είστε ανταγωνιστές.

α ήταν δύσκολο να μπορέσουμε να μοιραστούμε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Μοιραζόμαστε ωστόσο το γήπεδο εδώ και πολλά χρόνια και υπάρχει απεριόριστος σεβασμός ανάμεσά μας, σίγουρα από τη μεριά μου προς εκείνους. Μακάρι κάποια μέρα να είμαστε πιο κοντά και να μιλάμε. Θα ήταν απίθανο».

Για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19: «Ο κόσμος προσπάθησε να με χαρακτηρίσει ως αντιεμβολιαστή. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, δεν είμαι ούτε υπέρ των εμβολίων. Είμαι υπέρμαχος της ελευθερίας της επιλογής».