ATP Finals: Ο Σίνερ κέρδισε και τον Μεντβέντεφ και πέρασε στον τελικό! (highlights)

Ο Γιάνικ Σίνερ ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό των φετινών ATP Finals!

ATP Finals: Ο Σίνερ κέρδισε και τον Μεντβέντεφ και πέρασε στον τελικό! (highlights)

Ασταμάτητος είναι ο Γιάνικ Σίνερ στους φετινούς ATP Finals, καθώς έκανε το «τρία στα τρία» νικώντας και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον σαββατιάτικο (18/11) ημιτελικό του Τορίνο, όντας έτσι ο μοναδικός τενίστας που έχει κερδίσει όλους τους αγώνες του στο τουρνουά!

Ο νεαρός Ιταλός έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της χώρας του που καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά, επικρατώντας του Ρώσου αντιπάλου του με 6-3, 6-7 (4), 6-1.

Ο Σίνερ είχε καλύτερα ποσοστά κερδισμένων πόντων τόσο στο πρώτο (83% έναντι 79%) όσο και στο δεύτερο σερβίς του (50% έναντι 40%) απέναντι στον Μεντβέντεφ, ενώ παράλληλα είχε 3/7 πόντους για μπρέικ έναντι 0/2 του Ρώσου.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Σίνερ επί του Μεντβέντεφ, με τον Ιταλό να βελτιώνει πλέον το ρεκόρ του απέναντι στον Ρώσο σε 3-6, δεδομένου ότι ο αντίπαλός του είχε κερδίσει τις έξι πρώτες αναμετρήσεις τους.

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (19/11) ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ, οι οποίοι συγκρούονται στον δεύτερο ημιτελικό του Σαββάτου που ξεκινά στις 22.00.