ATP Finals: «Τελικός» για Τσιτσιπά κόντρα στον Ρούνε

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να νικήσει τον Χόλγκερ Ρούνε για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του ATP Finals. 

ATP Finals: «Τελικός» για Τσιτσιπά κόντρα στον Ρούνε

Να μπει στο «κόλπο» της πρόκρισης θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 15:30 τον Χόλγκερ Ρούνε στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του ΑΤΡ Finals.

Οι δύο τενίστες, οι οποίοι γνώρισαν αμφότεροι την ήττα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, θα παίξουν τα… ρέστα τους σε ένα ματς κομβικό για τη συνέχεια. Ειδικότερα, όποιος χάσει σήμερα, ουσιαστικά εκμηδενίζει τις πιθανότητές του για πρόκριση στα ημιτελικά του Τορίνου, ενώ ο νικητής μένει στο κυνήγι της τετράδας.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον 20χρονο Δανό, με τον οποίο μετράει μόνο ήττες. Έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές κατά το παρελθόν και ο Ρούνε έχει βγει νικητής τόσο στο Roland Garros όσο και στη Στοκχόλμη.

Το έτερο παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Σίνερ, οι οποίοι φαντάζουν και τα φαβορί για τον τελικό, θα λάβει χώρα στις 22:00. Υπενθυμίζουμε πως την τελευταία αγωνιστική των ομίλων ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί με τον Τζόκοβιτς, ενώ ο Ρούνε θα αντιμετωπίσει τον Σίνερ.