Ξεκίνημα με ήττα από τον Σίνερ για τον «λαβωμένο» Tσιτσιπά στα ΑΤΡ Finals (highlights)

O Στέφανος Τσιτσιπάς, που προερχόταν από προβληματική προετοιμασία λόγω ενοχλήσεων ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στην πρεμιέρα του στο ΑΤΡ Finals του Τορίνου.

Ξεκίνημα με ήττα από τον Σίνερ για τον «λαβωμένο» Tσιτσιπά στα ΑΤΡ Finals (highlights)

Με ήττα συνδυάστηκε η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο6) στο ATP Finals, του Τορίνου, με αντίπαλο τον Γιανίκ Σίνερ (Νο4).

Ο «Στεφ» που προερχόταν από δύο ημέρες που δεν κατάφερε να βγάλει όλη του την προπόνηση έχασε, στον πρώτο του αγώνα (στην 5η του διαδοχική συμμετοχή στον θεσμό), με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον οικοδεσπότη (καθότι Ιταλός) τενίστα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά (νικητής του 2019 στο ΑΤΡ Finals) ήταν ανταγωνιστικός παρά τα προβλήματα του αλλά ο Σίνερ στο 5ο game του 1ου σετ έκανε μπρέικ και κρατώντας το σερβίς του έφτασε στο 1-0.

Ο Τσιτσιπάς υπέστη μπρέικ και στο ξεκίνημα του επόμενου σετ και αφού δεν κατάφερε να απάντησει με δικό του έχασε με το ίδιο σκορ και το 2ο σετ.

Αυτός ήταν ο όγδοος αγώνας ανάμεσα στους δύο αθλητές με τον Τσιτσιπά να μετρά πλέον πέντε νίκες και τρεις ήττες από τον αντίπαλο.