WTA Finals: Πρώτη φιναλίστ η Πέγκουλα (vid)

Η Τζέσικα Πέγκουλα ήταν η μεγάλη νικήτρια του αμερικανικού εμφυλίου κόντρα στην Κόκο Γκοφ, στα ημιτελικά του WTA Finals στο Κανκούν του Μεξικό.

WTA Finals: Πρώτη φιναλίστ η Πέγκουλα (vid)

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση και επικράτησε 6-2, 6-1 της 19χρονης συμπατριώτισσάς της, παίρνοντας το εισιτήριο για το championships ματς της διοργάνωσης.

Η Πέγκουλα περιμένει στον τελικό τη νικήτρια του 2ου ημιτελικού Σφιόντεκ-Σαμπαλένκα ο οποίος μεταφέρθηκε για την Κυριακή λόγω άστατου καιρού στο Κανκούν. Η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά στο 2-1 games υπερ της Πολωνής στο 1ο σετ. Ο τελικός μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα.

“Κατάφερα να μαζέψω τον εαυτό μου στο τέλος της χρονιάς. Έκανα καλή προετοιμασία πριν έρθω εδώ. Είμαι χαρούμενη που έχω αντιστρέψει την κατάσταση. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας στον τελικό” είπε η Πεγκούλα αμέσως μετά την επιβλητική νίκη επί της Γκοφ.

Η Πεγκούλα είναι αήττητη στη φετινή διοργάνωση έχοντας ρεκόρ 4-0, με νίκες επί των Σαμπαλένκα, Σάκκαρη και Ριμπάκινα στη φάση των ομίλων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες με τον πολύ δυνατό αέρα και τις διακοπές λόγω βροχής, η Πεγκούλα κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένη σε ολόκληρο το ματς και πέτυχε έξι breaks στο σερβίς της αντιπάλου της, φτάνοντας στη νίκη με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

tennis24.gr