«Στοπ» του Ντιμιτρόφ στον Τσιτσιπά, τον άφησε εκτός τελικού στο Παρισινό Masters...

O Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ νίκησε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6) τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Παρισινού Μasters 1000 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης

«Στοπ» του Ντιμιτρόφ στον Τσιτσιπά, τον άφησε εκτός τελικού στο Παρισινό Masters...

Eκτός τελικού στο Παρισινό Μasters 1000 έμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς χάνοντας στον ημιτελικό της διοργάνωσης, μετά από 2,5 ώρες, από τον Γκιγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Boύλγαρος (No17) επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 7-6) και με τη 2η επικράτηση του σε 8 αγώνες επί του Έλληνα έγινε φιναλίστ στην Γαλλική πρωτεύουσα περιμένοντας τον νικητή της αναμέτρησης Τζόκοβιτς - Ρούμπλεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά πλήρωσε τα πολλά αβίαστα λάθη που είχε συνολικά στο ματς (39) και το χαμένο πρώτο σετ, ενώ ο Βούλγαρος σέρβιρε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι έφτασε στο 3-0 στο πρώτο σετ αφού έκανε με το ...καλησπέρα μπρέικ και διαδικαστικά έφτασε στο 6-3

Στο δεύτερο σετ ο «Στεφ» βρήκε τον τρόπο ακόμα και όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να κρατήσει το σερβίς του.

Έτσι κρίθηκεστο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν σαρωτικός και χάνοντας μόλις έναν πόντο έκλεισε το σετ με 7-6 (1) στέλνοντας το ματς στο τρίτο σετ.

Το οποίο ήταν ...κόπια του 2ου οδηγούμενο στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως ο Nτιμιτρόφ κέρδισε το πρώτο του τάι μπρέικ επί του Τσιτσιπά (στην 6η του προσπάθεια) αφού προηγήθηκε με 5-0, πριν φτάσει στο 7-3.

Έτσι προκρίθηκε στον πρώτο τελικό 1000αριου τουρνουά μετά το 2017...