Στα ημιτελικά του Παρισινού Μasters 1000 ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Χατσάνοφ (2-0)!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Κάρεν Χατσάνοφ, με 6-3, 6-4, παρίνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Paris Masters 1000 οπου θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Στα ημιτελικά του Παρισινού Μasters 1000 ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Χατσάνοφ (2-0)!

Δίχως άγχος αφού είχε εξασφαλίσει την 5η σερί παρουσία του στα τελικά του ΑΤΡ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με ...φόρα από τη νίκη επί του Ζβέρεφ συνέχισε με το ...γκάζι στο τέρμα και επικράτησε (6-3, 6-4) και του Κάρεν Χατσάνοφ στον προημιτελικό του Paris Masters 1000 παίρνοντας μετά από 80 αγωνιστικά λεπτά την πρόκριση για την 4αδα του τουρνουά.

Ο Ρώσος τενίστας, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, ήθελε να μπει στη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης αλλά δεν τα κατάφερε με το Νο6 που για 2η σερί χρονιά πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Πλέον ο «Στεφ» καλείται ν' αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (απέκλεισε τον Χούμπερτ Χουρκάτς) για μία θέση στον τελικό.

Τα τρία πρώτα games στο πρώτο σετ βρήκαν τους δύο αθλητές να κρατούν το σερβίς τους όμως στο τέταρτο έγινε το break από τον Τσιτσιπά που κατόπιν διαχειρίστηκε το προβάδισμα του φτάνοντας στο 1-0

Στο δεύτερο, ο Έλληνας πήρε τα δύο πρώτα games χωρίς να χάσει πόντο αλλά ο Χατσάνοφ πήρε τρία διαδοχικά games που τον έφεραν μπροστά στο σκορ με 4-3.

Ωστόσο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά του απάντησε με το ίδιο νόμισμα κι έφτασε τις 300 νίκες καριέρας (και τις 7 σε 8 αναμετρήσεις με τον Ρώσο)!