Paris Masters: Εύκολα ο Τζόκοβιτς, δύσκολα ο Ζβέρεφ, σε ελεύθερη πτώση ο Ρουντ (vids)

Με νίκες προχώρησαν οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Σάσα Ζβέρεφ, Χούμπερτ Χούρκατς και Άλεξ Ντε Μινόρ στο Paris Masters. Ήττα έκπληξη για Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ.

Paris Masters: Εύκολα ο Τζόκοβιτς, δύσκολα ο Ζβέρεφ, σε ελεύθερη πτώση ο Ρουντ (vids)

Σαν να μην έλειψε μια μέρα από το tour ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι στο Μasters του Παρισιού στην επιστροφή του στη δράση, το έκανε να φαίνεται εύκολο απέναντι στον Τόμας Ετσεβερί. Ο Σέρβος επικράτησε με 6-3, 6-2 του Αργεντινού και πέρασε άνετα στους «32» στο 1000άρι τουρνουά.

Εξίσου εύκολα προκρίθηκε και ο Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος με όπλο το βαρύ σερβίς του (είχε 19 άσους) κέρδισε με ακριβώς το ίδιο σκορ τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Πολύ πιο δύσκολη η αποστολή των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Άλεξ Ντε Μινόρ, οι οποίοι νίκησαν οριακά τους Ουγκό Ουμπέρ (6-4, 6-7, 7-6) και Ντούσαν Λάγιοβιτς (4-6, 6-4, 6-4) αντίστοιχα.

Στις εκπλήξεις της ημέρας αναμφίβολα κατατάσσονται οι αποκλεισμοί των Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ. Τουλάχιστον ο Αμερικανός είχε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς κόντρα στον Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ για να «πέσει» με 6-4, 2-6, 6-3, αντίθετα ο Νορβηγός συνεχίζει την... ελεύθερη πτώση του, χάνοντας σε straight sets (7-5, 6-4) από τον Φρανσίσκο Τσερούντολο.