Paris Masters: Η ήττα του Μεντβέντεφ από τον Ντιμιτρόφ και το... μεσαίο δάχτυλο του Ρώσου (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο Paris Masters, έχοντας τρομερά παράπονα από το παριζιάνικο κοινό.

Paris Masters: Η ήττα του Μεντβέντεφ από τον Ντιμιτρόφ και το... μεσαίο δάχτυλο του Ρώσου (vids)

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Ντανίλ Μεντβέντεφ με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για τη φάση των «32» στο 1000άρι τουρνουά Paris Masters.

Το παριζιάνικο κοινό ξεκίνησε από πολύ νωρίς στο ματς να επευφημεί τις προσπάθειες του Ντιμιτρόφ, γεγονός που εξόργισε τον Μεντβέντεφ, σε σημείο που ο Ρώσος -απευθυνόμενος στον διαιτητή- απείλησε να μη συνεχίσει να παίζει.

«Δεν θέλουν να παίξω, οπότε δεν θα παίξω. Υπάρχει κάποιος που σφυρίζει, οπότε εγώ σταματάω», είπε χαρακτηριστικά ο 27χρονος Μοσχοβίτης.

Τελικά, ύστερα από ένα εκπληκτικό παιχνίδι με ένταση, ανατροπές και ωραίο τένις, ο Ντιμιτρόφ ήταν ο νικητής με 6-3, 6-7 (4), 7-6 (2), με τον Μεντβέντεφ να αποχωρεί όντας εμφανώς ταραγμένος και κάνοντας διάφορες κινήσεις με τα χέρια του.

Όταν ρωτήθηκε μετά το ματς αν έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο στους θεατές, ο Ρώσος τενίστας απάντησε με γενναία... δόση ειρωνείας: «Το μεσαίο δάχτυλο; Όχι. Κοιτούσα το νύχι μου. Γιατί να κάνω κάτι τέτοιο σε αυτό το υπέροχο παριζιάνικο κοινό;»...

Δείτε τα highlights του αγώνα: