Σάκκαρη: «Δύο πλάσματα πάλευαν μέσα στο μυαλό μου»

Παρότι έχασε με μηδέν το πρώτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη τα έδωσε όλα κόντρα στην Έλενα Ριμπάκινα στο Κανκούν και έφτασε κοντά σε μια φοβερή ανατροπή.

Σάκκαρη: «Δύο πλάσματα πάλευαν μέσα στο μυαλό μου»

«Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ αγχωμένη», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που έμεινε εκτός ημιτελικών στο Κανκούν. «Πιθανότατα το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς ήταν κάπως στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου απόψε ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο μέσα στο court. Ήμουν μερικούς πόντους μακριά από τη νίκη. Νόμιζα ότι θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και να τελειώσω τη σεζόν με καλό τρόπο, αλλά η σημερινή εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις. Μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορώ να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα που πάλευαν μέσα στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω αυτό, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αν έχανα δύο ματς εύκολα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά τελικά πλησίασα τη νίκη».

Η Μαρία θα παίξει τα ξημερώματα της Παρασκευής (3/11) με την Τζέσικα Πεγκούλα, που πέρασε στα ημιτελικά ως πρώτη του Bacalar Group, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία στον όμιλο. Θέλει, όμως, να κλείσει καλά τη σεζόν, οπότε θα παλέψει για την πρώτη νίκη της στη φετινή διοργάνωση. Κάθε νίκη στο round robin δίνει και 125 βαθμούς στο ranking.

Για τη δεύτερη θέση του γκρουπ θα παλέψουν Αρίνα Σαμπαλένκα και Έλενα Ριμπάκινα.