Vienna Open: Δεν έχασε σετ ο Σίνερ κόντρα στον Ρούμπλεφ - Στον τελικό με Μεντβέντεφ (highlights)

Ο Γιάνικ Σίνερ νίκησε -με ρεκόρ- τον Αντρέι Ρούμπλεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Vienna Open και θα αντιμετωπίσει στον κυριακάτικο (29/10) τελικό τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά.

Vienna Open: Δεν έχασε σετ ο Σίνερ κόντρα στον Ρούμπλεφ - Στον τελικό με Μεντβέντεφ (highlights)

Συνέχεια στην εξαιρετική σεζόν που διανύει, έδωσε το Σάββατο (28/10) ο Γιάνικ Σίνερ. Ο Ιταλός τενίστας επιβλήθηκε του Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-5, 7-6 (5) στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό του Vienna Open και προκρίθηκε στον κυριακάτικο (29/10) τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ο 22χρονος είχε 26 νικηφόρα χτυπήματα (winners) και 10 άσους απέναντι στον Ρώσο αντίπαλό του, φτάνοντας στην επικράτηση ύστερα από 1 ώρα και 52 λεπτά αγώνα. Με τη νίκη του αυτή, μάλιστα, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 4-2 στις αναμετρήσεις κόντρα στον Ρούμπλεφ σε επίπεδο ATP.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σίνερ έφτασε πλέον τις 55 νίκες, όντας ο πρώτος Ιταλός τενίστας που φτάνει σε αυτό τον αριθμό μέσα σε μια σεζόν στην Open Era (από το 1968 και έπειτα, όταν επιτράπηκε σε επαγγελματίες να αγωνίζονται κόντρα σε ερασιτέχνες). Μέχρι πρότινος, το ρεκόρ ανήκε στον Κοράντο Μπαρατσούτι, ο οποίος έφτασε τις 54 νίκες το 1978!