Στην οκτάδα του τουρνουά της Βιέννη, με... ιδρώτα, ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δυσκολεύθηκε απέναντι στον Τσέχο Tόμας Μάχατς (Νο74) αλλά επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 7-5) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Βιεννέζικου τουρνουά!

Στην οκτάδα του τουρνουά της Βιέννη, με... ιδρώτα, ο Τσιτσιπάς!

Έστω και κάνοντας τα εύκολα δυσκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) επικράτησε 2-1 (6-3, 4-6, 7-5) σετ του Τσέχου Τόμας Μάχατς (Νο74) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βιέννης.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά θ' αντιμετωπίσει εκεί τον Μπόρνα Γκόγιο, που επιβλήθηκε 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Τόμι Πολ νωρίτερα την Πέμπτη (26/10).

Ο «Στε» μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ, έκανε break και προηγήθηκε 3-0 διαχειριζόμενος το ματς και φτάνοντας στο 6-3

Το δεύτερο σετ ήταν πιο ισορροπημένο, με τους δύο τενίστες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα μέχρι το 4-4. Ο Μάχατς όμως ήταν πιο σταθερός κι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Έλληνα τενίστα στο service του, κατακτώντας δύο σερί γκέιμς.

Με ηθικό ο Μάχατς έκανε γρήγορο break στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 4-1. Ο Τσιτσιπάς έφερε στα ίσια το σετ με break και τρια σερί κερδισμένα γκέιμς κάνοντας το 4-4.

Στο 11ο γκέιμ ο έβδομος τενίστας στον κόσμο έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του και για πρώτη φορά στο 3ο σετ προηγήθηκε για να περάσει στον 3ο γύρο κρατώντας το σερβίς του.