Nικηφόρο ξεκίνημα στη Βιέννη για Στέφανο Τσιτσιπά με Τίεμ!

 Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με πειστική εμφάνιση επικράτησε 2-0 σετ του Ντόμινικ Τίεμ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Βιέννης.

Nικηφόρο ξεκίνημα στη Βιέννη για Στέφανο Τσιτσιπά με Τίεμ!

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά της Bιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε 2-0 σετ απέναντι στον Ντόμινικ Τίεμ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης

Με όπλο το σερβίς του (9 άσοι) και όντας ψύχραιμος σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μάχατς ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Αλεκσάνταρ Βούκιτς με 6-3. 6-1.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν, αναμενόμενα, κλειστό.

Οι δύο τενίστας κράτησαν εύκολα το σερβίς τους χωρίς να αφήσουν τον αντίπαλό τους να φτάσει σε break point.

Αντίθετα, στο τάι μπρέικ είχαμε πολλά mini breaks με τον Έλληνα τενίστα να κάνει το καθοριστικό στο 6-5 και στη συνέχεια να κλείνει το σετ με 7-6 (5).

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε εντυπωσιακά. Ο Τίεμ ήταν εκείνος που πίεσε και έφτασε πρώτος σε break point και μάλιστα διπλό, αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του.

Αμέσως μετά όμως ο Έλληνας τενίστας ήταν εκείνος που έφτασε στο break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-1. Από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και κατάφερε να φτάσει στο 2-0 σετ με 6-4.