Τζόκοβιτς: «Δεν συμφωνώ με την άποψη του Ναδάλ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε όσα είπε για εκείνον ο Ράφα Ναδάλ τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλήσει αρνητικά.

Τζόκοβιτς: «Δεν συμφωνώ με την άποψη του Ναδάλ»

Ο Ράφαελ Ναδάλ είχε κάνει δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα ήταν απογοητευμένος αν δεν κέρδιζε περισσότερους τίτλους.

«Δεν είμαι απογοητευμένος για έναν απλό λόγο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου, έχω κάνει ό,τι μπορούσα για να συμβούν τα πράγματα για μένα. Νομίζω ότι ο Νόβακ νιώθει πιο έντονα για αυτό από μένα. Αν δεν το είχε πετύχει, ίσως να ήταν μεγαλύτερη απογοήτευση για αυτόν. Ίσως γι' αυτό το έκανε. Νομίζω ότι ήμουν και φιλόδοξος, αλλά λίγο πιο υγιής, κάτι που μου επέτρεψε να δω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο», είχε δηλώσει ο Ναδάλ.

Από τον Σέρβο τενίστα ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ναδάλ, ενώ έκανε αναφορά και σε κάποιες αρνητικές αναφορές που είχε κάνει ο Φέντερερ.

«Έχω δει ότι τα σχόλιά του. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, πώς ερμηνεύει κάποιον άλλο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ο Ράφα είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής και τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως τέτοιο, ως μεγάλο πρωταθλητή, τον μεγαλύτερο αντίπαλό μου και ως παίκτη που συνέβαλε στη διαμόρφωση του παιχνιδιού μου και στα αποτελέσματα που έχω επιτύχει.

Δεν έχω καμία πρόθεση να μιλήσω αρνητικά για εκείνον ή τον Ρότζερ Φέντερερ, ο σεβασμός μου προς αυτούς αντικαθιστά ορισμένες αρνητικές απόψεις που μπορεί να έχω. Και πάλι αυτή είναι η άποψη του Ράφα και φυσικά δεν συμφωνώ. Έχω την άποψή μου, αλλά δεν θα τη μοιραστώ καθώς δεν θέλω να εμβαθύνουμε σε αυτό. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο», είπε ο Τζόκοβιτς.