Nικηφόρο ξεκίνημα (και) στο μονό του τουρνουά της Σερβίας η Xριστοφή!

Η Ελένη Xριστοφή επικράτησε στον πρώτο γύρο του μονού του τουρνουά της Σερβίας επί της 17χρονης Ρωσίδας Μπουλάτοβα με 2-0 σετ (7-6, 6-2), ενώ στο διπλό είναι ήδη στα προημιτελικά!

Nικηφόρο ξεκίνημα (και) στο μονό του τουρνουά της Σερβίας η Xριστοφή!

Ενθαρρυντικότατη είναι η πορεία της Ελένης Χριστοφή στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας.

Η 25χρονη Ελληνίδα, που έτσι κι αλλιώς ήταν στα προημιτελικά του διπλού, από την Tρίτη, πέτυχε την πρώτη της νίκη στα μονά του στο πλαίσιο του 1ου γύρου στο κυρίως ταμπλό, κάνοντας και εκεί ιδανική πρεμιέρα.

Η Xριστοφή επιβλήθηκε της 17χρονης Ρωσίδας, Αρίνα Μπουλάτοβα, με 7-6(0), 6-2, έπειτα από μία ώρα και 57 λεπτά αναμέτρησης, και πέρασε στη φάση των «16».

Εκεί η No8 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει μία εκ των Άνα Γκιράλντι Ρεκιένα (Ισπανία) και Κατερίνα Λαζαρένκο (Ουκρανία), με στόχο την είσοδό της στα προημιτελικά των μονών.

Όσον αφορά τα διπλά, η Χριστοφή συνεργάζεται με την 25χρονη Σέρβα, Καταρίνα Γιόκιτς, και ως No1 του ταμπλό επικράτησαν στην πρεμιέρα τους των Φαμπιέν Γκέτβαρτ (Γερμανία) και Ντάρια Στεφάνια Μαλαέσκου (Ρουμανία) με 6-1, 6-1.

Στο επόμενο παιχνίδι θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Βαλέρι Γκινίνα και Ίνγκριντ Βοϊτσινίκοβα, με στόχο την πρόκριση στην τελική 4άδα.