Δεν πάει Βανκούβερ και Laver Cup o Τσιτσιπάς επικαλούμενος τραυματισμό

Τη συμμετοχή του από το φετινό Laver Cup και την ομάδα της Ευρώπης απέσυρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λόγω τραυματισμού με τον Αρτούρ Φιλς να τον αντικαθιστά στην ομάδα της Ευρώπης.

Δεν πάει Βανκούβερ και Laver Cup o Τσιτσιπάς επικαλούμενος τραυματισμό

Δίχως τον Στέφανο Τσιτσιπά, που επικαλέστηκε τραυματισμό, θα παραταχθεί η ομάδα της Ευρώπης στο φετινό Laver Cup που διεξάγεται 22-24 Σεπτεμβρίου στο Βανκούβερ του Καναδά.

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Κάρλος Αλκαράθ και τον Ντανίιλ Μεντβέντφ ο κορυφαίος τενίστας στα ελληνικά χρονικά θα απουσιάσει από τη μάχη της Ευρώπης κόντρα στην ομάδα της υπόλοιπης υφηλίου.

Προς το παρόν δεν έχει γνωστός ο τραυματισμός που κρατά τον Έλληνα τενίστα εκτός Laver Cup όμως είναι πιθανό να επέλεξε και ο ίδιος (όπως και οι προαναφερθέντες) να προετοιμαστεί για τα τουρνουά που ακολουθούν στην Ευρώπη και φυσικά τον τελικό του ATP, από το υπερατλαντικό ταξίδι για ένα τουρνουά χωρίς πόντους για την κατάταξη.

Την ευρωπαϊκή ομάδα αποτελούν πλέον οι Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία), Κάσπερ Ρουντ (Νορβηγία), Χούμπερτ Χούρκατζ (Πολωνία), Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα (Ισπανία), Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία), Αρτούρ Φιλς (Γαλλία).

Στην ομάδα του Κόσμου είναι οι τέσσερις Αμερικανοί Τέιλορ Φριτζ, Φράνσις Τιεφό, Τόμι Πολ και Μπεν Σέλτον, ο Καναδός Φελίξ Ογκέρ Αλιασίμ και ο Αργεντινός Φρανσίσκο Σερούντολο.