Συνεργασία Ολυμπιακού με Θοδωρή Αγγελίνο

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Θοδωρή Αγγελίνο για το τμήμα Αντισφαίρισης.

Συνεργασία Ολυμπιακού με Θοδωρή Αγγελίνο

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε γνωστό την δημιουργία τμήματος Αντισφαίρισης.

Υπεύθυνος θα είναι ο Θοδωρής Αγγελίνος ο οποίος δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι κάτι που το ξεκινάω με πολύ όρεξη. Ο Ολυμπιακός είναι το πιο υγιές σωματείο στην Ελλάδα και με χαροποιεί ιδιαίτερα όπου μου δίνεται η ευκαιρία να συνδράμω και εγώ στο έργο του.

Το τένις είναι ένα τμήμα που στην αρχή του θα δώσουμε βάση στα φυτώρια, στις μικρές ηλικίες ώστε να διαδώσουμε το άθλημα στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον κόσμο του Πειραιά αλλά και στις γύρω περιοχές. Στόχος μας είναι να έχουμε πολύ καλές ακαδημίες από 5-6 χρονών έως 10-12. Σαν Ολυμπιακός στην πορεία θα αποκτήσουμε και αγωνιστικό τμήμα έτσι ώστε ο σύλλογος να πρωταγωνιστήσει στην εγχώρια αντισφαίριση.

Προσωπικός μου στόχος είναι να έχουμε ένα υγιές περιβάλλον για όλους, για τους προπονητές, για τα παιδιά, για τους αθλητές, και όσους θα στελεχώνουν το τμήμα. Εγώ θα έχω την ευθύνη της όλης οργάνωσης του τμήματος και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά, με τη στήριξη και του κόσμου. Το τένις είναι ένα άθλημα πολύ δημοφιλές στον κόσμο, είναι από τα λίγα αθλήματα που μπορούν να είναι μέρος της καθημερινότητας, της εξάσκησης και της κοινωνικότητας σου για μια ζωή. Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που παίζουν μέχρι τα 60-70, οπότε είναι πολύ βασικό να μάθουν τα μικρά παιδιά τα βασικά του αθλήματος.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την ανάπτυξη του αθλήματος και στην Ελλάδα και ένας από τους λόγους που χαίρομαι που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία είναι γιατί ευελπιστώ ότι μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα βρούμε με τον Ολυμπιακό τους αθλητές ώστε να φτιάξουμε και ένα αγωνιστικό τμήμα δημιουργώντας τους επόμενους πρωταθλητές».