Τσιτσιπάς: «Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάλεσε το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας τένις στον αγώνα κόντρα στη Σλοβακία στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το Davis Cup.

Τσιτσιπάς: «Σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Παναθηναϊκό Στάδιο θα φιλοξενήσει αγώνες τένις στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Σλοβακίας για το Group I του Davis Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε μήνυμά του κάλεσε το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια της Εθνικής:

«Ένα παιδικό μου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Τον Σεπτέμβριο θα έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη συνάντηση με τη Σλοβακία για το Davis Cup.

Στο χώρο όπου φιλοξενήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αγώνες τένις για την κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Είμαι σίγουρος πως η εικόνα από το Καλλιμάρμαρο θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, διαφημίζοντας τη χώρα μας. Παράλληλα, θα αποδειχθεί για μία ακόμη φορά πως η Ελλάδα μπορεί να διοργανώνει σπουδαία αθλητικά γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, για να γράψουμε ιστορία όλοι μαζί και να καμαρώσουμε την Εθνική μας ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου».