Τζόκοβιτς εναντίον Τσόριτς στη Σανγκάη!

Ο νεαρός Μπόρνα Τσόριτς έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον ημιτελικό κερδίζοντας τον Ρότζερ Φέντερερ και θα αντιμετωπίσει τον «Νόλε» στον τελικό του κινέζικου Masters 1000!

Τζόκοβιτς εναντίον Τσόριτς στη Σανγκάη!

Το μεγάλο «μπαμ» στο φετινό Open της Σανγκάης ήρθε στον δεύτερο ημιτελικό, εκεί όπου ο Ρότζερ Φέντερερ έπεσε θύμα του νεαρού Μπόρνα Τσόριτς, ο οποίος στέρησε από το κοινό του τουρνουά την ευκαιρία να δουν έναν τελικό ανάμεσα στον Ελβετό και τον Νόβακ Τζόκοβιτς! Ο 21χρονος Κροάτης επικράτησε του «Βασιλιά» και μάλιστα σε straight sets με 6-4, 6-4, για να προκριθεί έτσι στον μεγάλο τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει τον «Νόλε».

Νωρίτερα ο σπουδαίος Σέρβος είχε μετατρέψει σε... περίπατο τον πρώτο ημιτελικό του κινέζικου Masters 1000, κερδίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες (6-2, 6-1) τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Αυτή, είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα του Τζόκοβιτς που θα βρεθεί στον τελικό του Open της Σανγκάης, καθώς το είχε καταφέρει ξανά το 2012, το 2013 και το 2015.

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι πριν από τη νίκη του επί του Ελβετού «μαέστρου», ο Τσόριτς είχε δώσει δείγματα της καταπληκτικής του φόρμας νωρίτερα στο τουρνουά. Για του λόγου το αληθές, πριν από τον αγώνα με τον Φέντερερ ο νεαρός Κροάτης είχε αποκλείσει τον Σταν Βαβρίνκα στους «64» του τουρνουά με 4-6, 6-4, 6-3, ενώ στους «16» κέρδισε τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με απόσυρση του Αργεντινού αφότου ο Τσόριτς είχε πάρει το πρώτο σετ με 7-5.