US Open: Εγκατέλειψε ο Τιμ, προκρίθηκε ο Σέλτον (vid)

Ο Ντόμινικ Τιμ πάλεψε κόντρα στον Μπεν Σέλτον και στην αδιαθεσία του για 70 λεπτά, με τον Αυστριακό να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στις αρχές του 2ου set και τον Αμερικανό να παίρνει την πρόκριση με 7-6(1), 1-0 για τον 3ο γύρο του US Open.

US Open: Εγκατέλειψε ο Τιμ, προκρίθηκε ο Σέλτον (vid)

Παρά το προβλήματα που είχε ο Τιμ έκανε ένα εξαιρετικό 1ο set βρίσκοντας μάλιστα και πρώτος break (4-2), το οποίο όμως πήρε άμεσα πίσω ο Σέλτον (4-3) με τον Αμερικανό να ισοφαρίζει στη συνέχεια σε 4-4.

Αμέσως μετά ο Τιμ χρειάστηκε να σβήσει 3 break-points για να φτάσει σε ένα μεγάλο hold και στο 5-4, ενώ μάλιστα λίγο αργότερα είχε και set-point το οποίο όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει με τον Σέλτον να ισοφαρίζει σε 5-5.

Με τους δύο παίκτες να κρατούν το service τους το set οδηγήθηκε σε tie-break εκεί όπου ο Τιμ κατάφερε να πάρει μόλις έναν πόντο και τον Σέλτον να παίρνει το προβάδισμα με 1-0, ενώ με ένα love-game στο ξεκίνημα του 2ου set προηγήθηκε με 1-0 προτού ο Αυστριακός εγκαταλείψει την αναμέτρηση.

Στον 3ο γύρο ο 20χρονος αριστερόχειρας θα αντιμετωπίσει τον Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε με 6-2, 4-6, 6-3, 7-6(4), του Ισπανού Ρομπέρτο Καρβάγιες Μπαένα.

tennis24.gr