Τελικό κι η Σάκκαρη στην Ουάσινγκτον!

H Μαρία Σάκκαρη με 6-3, 4-6, 6-2 νίκησε την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Citi Open στην Oυάσινγκτον

Τελικό κι η Σάκκαρη στην Ουάσινγκτον!

Με... κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα παιχνίδια της μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον κι επικράτησε της Αμερικανίδας Τζέσικα Πεγκούλα με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-2) παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό!

H Ελληνίδα τενίστρια στο τρίτο game «έσπασε» το service της αντιπάλου της, το οποίο υπερασπίστηκε, κάνοντας άμεσα το 3-1.

Από τη μεριά της η Πεγκούλα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Με το σκορ στο 5-3 υπέρ της Σάκκαρη, η Αμερικανίδα δέχθηκε ακόμη ένα break χάνοντας έτσι το πρώτο set με 6-3.

Στο δεύτερο set,, τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά για την Μαρία. Η 28χρονη μόλις στο 4ο game έκανε break, ωστόσο η Πεγκούλα το… έσβησε στο 7ο game (4-3).

Από εκεί και πέρα η Αμερικανίδα πραγματοποίησε 3-0 σερί και ισοφάρισε στα set με 6-4.

To ματς οδηγήθηκε σε τρίτο και τελευταίο set. Οι δύο τενίστριες δεν πήραν πολλά ρίσκα, αρχικά, κρατώντας τα services τους. Με το σκορ στο 2-2, η Ελληνίδα πραγματοποίησε σερί 3-0 κάνοντας ένα break στο 6ο game.

Πλέον περίμενει να μάθει την αντίπαλο της στον τελικό που θα προκύψει από τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Γκοφ και την Σαμσόνοβα.