Τσιτσιπάς: Άνετα στον τελικό του Los Cabos (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νέα εξαιρετική εμφάνιση στο Los Cabos του Μεξικού, νίκησε κατά κράτος και τον Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και εξασφάλισε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (6/8).

Τσιτσιπάς: Άνετα στον τελικό του Los Cabos (vid)

Tην πρόκριση στον τελικό στο 250άρι τουρνουά στο Los Cabos του Μεξικού εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μπόρνα Τσόριτς, τον οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Η αναμέτρηση κύλησε άνετα για τον κορυφαίο του ταμπλό απέναντι στον 26χρονο Κροάτη, και παραμένοντας συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Τσιτσιπάς έχει πλέον στα χέρια του την ευκαιρία να ολοκληρώσει ιδανικά τις καλές προσπάθειές του στο τουρνουά.

Αυτός θα είναι ο 3ος φετινός τελικός για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα, που δεν έχει πανηγυρίσει φέτος κάποιον τίτλο, αλλά και 27ος συνολικά στην καριέρα του (9-17), όπου οι 8 από αυτούς είναι σε ATP 250 διοργανώσεις.

Στον αγώνα που θα κρίνει το τρόπαιο θα βρεθεί απέναντι τον Άλεξ Ντε Μινόρ, κόντρα στον οποίο μετρά 9 σερί νίκες, τις οποίες θέλει να κάνει 10, έναν αριθμό με σημειολογική σημασία αφού εάν τα καταφέρει θα πετύχει την 10η σερί νίκη και τον 10ο τίτλο του.

Στο Tour ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετρά φέτος 38 νίκες και 13 ήττες, και θέλει φυσικά να επιστρέψει στην κορυφή ενός τουρνουά, μετά τη Μαγιόρκα πέρυσι στην grass season.