Wimbedon: Πρώτα η Σάκκαρη και μετά ο Τσιτσιπάς στο πρόγραμμα της Τετάρτης (05/07)!

Στο ίδιο κορτ θ' αγωνιστούν κατά τον προγραμματισμό των διοργανωτών του Wimbledon την Tετάρτη (05/07) η Μαρία Σάκκαρη κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την πρωταθλήτρια μας, που ο αγώνας της ανεβλήθη, λόγω βροχής, ν' ανοίγει το πρόγραμμα και τον «Στεφ» (του οποίου η αναμέτρηση διεκόπη) να είναι τρίτος κατά σειρά!

Wimbedon: Πρώτα η Σάκκαρη και μετά ο Τσιτσιπάς στο πρόγραμμα της Τετάρτης (05/07)!

Στο ίδιο γήπεδο (2) των εγκαταστάσεων του Wimbledon θ' αγωνιστούν την Τετάρτη (05/07), Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ...αναμπουμπούλα στο πρόγραμμα του λονδρέζικου grand slam, λόγω της βροχώπτωσης, την Τρίτη (04/07), η οποία είχε αποτέλεσμα αναβολές και διακοπές για το πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της ημέρας στο court 2 θα ανοίξει η πρωταθλήτρια μας (Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη) αντιμετωπίζοντας τη Μάρτα Κόστιουκ (Νο35) στις 13:00, ώρα Ελλάδος.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας ανάμεσα στους Τέιλορ Φριτζ και Γιάνικ Χάνφμαν, που άρχισε τη Δευτέρα (3/7) και βρίσκεται στο 5ο σετ και στο 3-2 υπέρ του Φριτζ.

Αμέσως μετά, θα πάρουν σειρά οι Στέφανος Τσιτσιπάς (No5) και Ντομινίκ Τιμ (No90) για να συνεχίσουν τον δικό τους αγώνα, που διεκόπη με το σκορ να είναι στο 6-3, 3-4 για τον αυστριακό παίκτη. Ο νικητής στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ.