Queen’s: Ζορίστηκε ο Αλκαράθ - Αποκλείστηκε εύκολα ο Μάρεϊ (highlights)

Ο Άντι Μάρεϊ αποκλείστηκε άδοξα από τη συνέχεια του Queen's, ενώ από την άλλη ο Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκε δύσκολα στον επόμενο γύρο.

Queen’s: Ζορίστηκε ο Αλκαράθ - Αποκλείστηκε εύκολα ο Μάρεϊ (highlights)

Αν και προερχόταν από δύο σερί τίτλους ο Άντι Μάρεϊ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στο Queen's από τον Άλεξ ντε Μινόρ με 6-3, 6-2 σε 86 λεπτά.

Ο πολυνίκης του τουρνουά Μάρεϊ (5 τίτλοι) βρέθηκε σε τραγική μέρα έχοντας 68% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (19/28) και μόλις 29% (7/24) πίσω από το δεύτερο, ενώ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ούτε μια από τις συνολικά 3 ευκαιρίες για break (όλες στο 2ο game του 1ου set).

Ο Άλεξ ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης τον Ντιέγκο Σβάρτμσαν, ο οποίος απέκλεισε τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-2, 6-4.

Η πρώτη εμφάνιση του Κάρλος Αλκαράθ στο Cinch Championships στέφθηκε με ζόρικη νίκη. Ο Ισπανός πρωταθλητής απέκλεισε δύσκολα τον Άρθουρ Ρίντερκνες (Νο. 83) με 4-6, 7-5, 7-6(3) παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα που επικράτησε του Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 7-6(4), 6-3.