Nottingham Open: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη, 2-0 την Κινέζα Γουάνγκ (vid)

Νικηφόρα ξεκίνησε τη σεζόν στο γρασίδι η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας 2-0 σετ της Κινέζας Ζιού Γουάνγκ στο Nottingham Open.

Nottingham Open: Πρεμιέρα με νίκη για τη Σάκκαρη, 2-0 την Κινέζα Γουάνγκ (vid)

Με νίκη έκανε... ποδαρικό στη σεζόν στο γρασίδι η Μαρία Σάκκαρη, ξεκινώντας δυναμικά την πορεία της στο Nottingham Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 6-2, 7-6 (6) της Ζιού Γουάνγκ από την Κίνα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του βρετανικού τουρνουά, το οποίο συγκαταλέγεται στη σειρά WTA 250.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη δήλωσε ικανοποιημένη από την εμφάνισή της, τονίζοντας:

«Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια καλή αντίπαλο στον πρώτο γύρο πρέπει να είσαι προσεκτική. Πρέπει να διαβάζεις κάθε πόντο του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι φέτος στο γρασίδι. Είμαι χαρούμενη γιατί ένιωσα καλά στο κορτ. Η Γουάνγκ σέρβιρε καλά στο παιχνίδι. Γενικότερα ήταν μια καλή εμφάνιση για μένα.

Είναι καλό όταν έχεις matchpoint και τα κερδίζεις για να πάρεις και το παιχνίδι. Όταν χάνεις κάποια matchpoint ίσως αποκτάς άγχος. Έμεινα συγκεντρωμένη στον επόμενο πόντο για να μπορέσω να έχω ξανά matchpoint και για αυτό είμαι χαρούμενη. Μου αρέσει εδώ στο Νότιγχαμ, με συμπαθεί και ο κόσμος. Λατρεύει το τένις. Πάντα ανυπομονώ να έρθω να παίξω εδώ».