Σφιόντεκ: «Χωρίς την ομάδα μου δεν θα τα είχα καταφέρει» (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ εμφανίστηκε συγκινημένη και φανερά ευχαριστημένη από τον τελικό του Roland Garros.

Σφιόντεκ: «Χωρίς την ομάδα μου δεν θα τα είχα καταφέρει» (vid)

Η Ίγκα Σφιόντεκ επικράτησε δύσκολα της Καρολίνα Σφιόντεκ στον τελικό του Roland Garros κάνοντας το back to back στο Παρίσι.

Η 22χρονη Πολωνή, που παρέμεινε με διαφορά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε πρώτα συγχαρητήρια στην Τσέχα για την αγωνιστική της παρουσία στην Πόλη του Φωτός, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους τη στηρίζουν καθημερινά στις δικές της προσπάθειες.

«Σας ευχαριστώ όλους. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Καρολίνα. Δυσκολεύομαι πάντα με την ποικιλία που έχεις στο παιχνίδι σου. Συγχαρητήρια στην ομάδα σου. Είναι πολύ σημαντικές οι ομάδες, παρότι είναι ομαδικό άθλημα. Χωρίς την ομάδα μου δεν θα τα είχα καταφέρει. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ και την οικογένεια μου.

Ήρθαν τόσοι από την Πολωνία εδώ για μένα. Λατρεύω να παίζω στη Γαλλία. Είναι το καλύτερο τουρνουά στο tour. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση όταν παίζω εδώ. Χρωστάμε πολλά σε όσους “τρέχουν” αυτή την διοργάνωση. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας. Επίσης σημαντική είναι και η παρουσία και του κόσμου. Αν δεν ήταν αυτοί εδώ δεν θα ήταν το ίδιο».