Γραμματικοπούλου: Στον τελικό των διπλών στην Σερβία

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου προκρίθηκε στον τελικό των διπλών στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας μαζί με την Σοφία Λανσέρε.

Γραμματικοπούλου: Στον τελικό των διπλών στην Σερβία

Την πρόκριση για τον τελικό των διπλών στο ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σερβίας πήρε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, το οποίο διεξάγεται από τις 5 έως τις 11 Ιουνίου.

Η 26χρονη Ελληνίδα, μαζί με την Σοφία Λανσέρε, επικράτησαν των Σαπφώ Σακελλαρίδη και Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε με 6-4, 7-5, μέσα σε μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα, και σήμερα (10/6) θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Μέχρι στιγμής μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες, και στην σημερινή αναμέτρηση για την κορυφή των διπλών της ITF διοργάνωσης, το δίδυμο της Βαλεντίνης θα αντιμετωπίσει τις Γιασμίν Ορτένζι και Εκατερίνα Ρέινγκολντ.

Υπενθυμίζουμε πως η Γραμματικοπούλου ηττήθηκε πριν από λίγες ώρες από την Δήμητρα Παύλου, στον 2ο Ελληνικό “εμφύλιο” μεταξύ τους, μετά τον 3ο γύρο στο Ότοτσεκ, και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά των μονών.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η No. 1 του ταμπλό μετρούσε δύο νίκες. Πρώτα επικράτησε της Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος) με 6-3, 6-1, και μετέπειτα της Ασεγιούλ Μερτ (Τουρκία) με 6-3, 6-2.