Roland Garros: Απίθανη Σβιόντεκ, δεν έχασε ούτε ένα γκέιμ απέναντι στη Γουάνγκ! (highlights)

Η Ίγκα Σβιόντεκ συνέτριψε την Γουάνγκ Τσινγιού μέσα σε 51 λεπτά, χωρίς να χάσει ούτε ένα γκέιμ για τον 3ο γύρο του Roland Garros!

Roland Garros: Απίθανη Σβιόντεκ, δεν έχασε ούτε ένα γκέιμ απέναντι στη Γουάνγκ! (highlights)

Ένα από τα πιο κυριαρχικά παιχνίδια όλων των εποχών στο απλό γυναικών διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Roland Garros. Πρωταγωνίστρια ήταν -ποια άλλη- η κάτοχος του τροπαίου Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία ολοκλήρωσε τον αγώνα της με αντίπαλο τη Γουάνγκ Τσινγιού μέσα σε 51 λεπτά, χωρίς να χάσει ούτε ένα γκέιμ!

Η απίθανη Πολωνή δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στην Κινέζα αντίπαλο της καθ' όλη τη διάρκεια του ματς. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν επέτρεψε ούτε μία ευκαιρία για μπρέικ στην Γουάνγκ, ενώ είχε 21 νικηφόρα χτυπήματα (winners) έναντι μόλις 3 από την Κινέζα, με το τελικό 6-0, 6-0 να έρχεται μάλλον φυσιολογικά.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Αυτή ήταν μόλις η τέταρτη φορά που καταγράφεται τέτοιο σκορ σε αγώνα γυναικών στο Slam του Παρισιού την τελευταία δεκαετία και η πρώτη από το 2017, όταν η Καρολίν Βοσνιάκι είχε επικρατήσει της Φρανσουάζ Αμπαντά. Πλέον η Σβιόντεκ μετράει 10 συνεχόμενες νίκες στο Roland Garros, όπου έχει συνολικό ρεκόρ καριέρας 24-2.