Στο super tie break λύγισαν τ' αδέρφια Τσιτσιπά από τους κατόχους του διπλού στο Rοland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο αδερφός του Πέτρος αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο του διπλού του Rοland Garros παρότι χάνοντας με 2-1 σετ στο super tie break (6-3, 3-6, 7-6 (10-6) από τους κατόχους του τίτλου στο παρισινό grand slam Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζιλιέτ Ρόχερ.

Στο super tie break λύγισαν τ' αδέρφια Τσιτσιπά από τους κατόχους του διπλού στο Rοland Garros

Δεν μακροημέρευσαν στα διπλά του Roland Garros, αφού ηττήθηκαν από τους, κατόχους του τίτλου Μαρσέλο Αρέβαλο (Eλ Σαλβαδόρ) και Ζαν Ζιλιέτ Ρόχερ 2-1 σετ (6-3, 3-6, 7-6) και μάλιστα στο super tie break (10-6) ο Στέφανος κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς.

Το ματς: Τα δύο πρώτα σετ είχαν παρόμοια εξέλιξη αλλά με διαφορετικούς νικητές. Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 3-3 κάθε σετ. Από εκεί και μετά είχαμε το break που έκρινε την εξέλιξή τους.

Στο τρίτο σετ δεν είχαμε κάποιο break με αποτέλεσμα τα δύο δίδυμα να οδηγηθούν στο σούπερ τάι μπρέικ. Εκεί τα δύο αδέρφια μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 4-0.

Ωστόσο, οι Αρεβαλο και Ρόχερ πήραν πίσω αμέσως τα δύο mini breaks και με έξι διαδοχικούς πόντους πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-4 διατηρώντας κι επεκτείνοντας το προβάδισμα τους μέχρι να φτάσουν στη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την προσπάθεια του στο μονό του παρισινού grand slam.