Roland Garros: Θετικό ξεκίνημα για Τζόκοβιτς, την... πάτησε ο Οζέ-Αλιασίμ (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε με σχετική άνεση στον 2ο γύρο του Roland Garros επικρατώντας με 3-0 σετ του Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς. Θύμα έκπληξης ο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, έμεινε εκτός από τον 1ο γύρο με... θύτη τον Φάμπιο Φονίνι.

Roland Garros: Θετικό ξεκίνημα για Τζόκοβιτς, την... πάτησε ο Οζέ-Αλιασίμ (highlights)

Σχετικά εύκολο έργο είχε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον αγώνα του για τον 1ο γύρο του Roland Garros. Ο Σέρβος τενίστας ξεπέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο του άσημου Αμερικανού (με ρίζες από τη Σερβία) Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς, Νο 114 στον κόσμο, τον οποίο νίκησε με 6-3, 6-2, 7-6 (1), για να προκριθεί έτσι στον 2ο γύρο του γαλλικού Όπεν.

Η πρώτη ηχηρή έκπληξη στο Slam του Παρισιού, πάντως, αφορά στον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, με... θύτη τον πάντα υπολογίσιμο Φάμπιο Φονίνι. Ο πολύπειρος Ιταλός... πέταξε εκτός τουρνουά τον Καναδό και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ (!), κερδίζοντάς τον με 6-4, 6-4, 6-3 και αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι παραμένει επικίνδυνος για οποιονδήποτε αντίπαλο στο χώμα.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα Τζόκοβιτς-Κοβάτσεβιτς

Από κει και πέρα, τα φαβορί προχώρησαν εύκολα ή δύσκολα με νίκες στα παιχνίδια της Δευτέρας (29/5). Στον 2ο γύρο προκρίθηκαν μεταξύ άλλων οι Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ, Τάρο Ντάνιελ, Ασλάν Καράτσεφ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Κάμερον Νόρι, Άλεξ Ντε Μινόρ και Ντένις Σαποβάλοφ.