Nέος αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Μούχοβα...

Η Kαρολίνα Μούχοβα, όπως και πέρσι (στο 2ο γύρο τότε...) απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Roland Garros με 2-0 σετ (7-6, 7-5)

Nέος αποκλεισμός της Σάκκαρη από την Μούχοβα...

Από την ίδια αντίπαλο αλλά ένα γύρο νωρίτερα...

Όπως πέρσι, έτσι και τη φετινή χρονιά η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) αποκλείστηκε από το Roland Garros, ελέω της Καρολίνα Μούχοβα (Νο42).

Η Τσέχα επικράτησε 2-0 σετ (7-6 (5), 7-5) κι άφησε την ελληνίδα εκτός συνέχειας του παρισινού grand slam από τον πρώτο, κιόλας, γύρο κάτι που ενδεχομένως να της στοιχίσει την εκπαραθύρωση της από την κορυφαία 10αδα.

Η 26χρονη πέρσι είχε αποκλείσει την «Σακ» στο δεύτερο γύρο και παρότι τενίστρια μας ξεκίνησε με μπρέικ και κρατώντας το σερβίς της αντιπαρήλθε του 0-3.

Ισοφάρισε και με δεύτερο break προηγήθηκε 6-5.

Η Σάκκαρη απάντησε άμεσα και έτσι το ματς κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί η Μούχοβα ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να κλείσει νικηφόρα το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Σακ κατάφερε να μπει ξανά με break, όμως απάντησε ξανά γρήγορα η Μούχοβα. Με αυτόν τον τρόπο το 2-0 της Σάκκαρη έγινε γρήγορα 2-3

Η Μούχοβα στη συνέχεια είχε διπλή ευκαιρία για να σπάσει το σερβίς της Μαρίας Σάκκαρη και το έκανε τελικά για να κλείσει το σετ και το ματς με 7-5.