Σάκκαρη: «Δυσκολότερη αντίπαλος για τον 1ο γύρο η Μούχοβα...»

Η Mαρία Σάκκαρη ενόψει του πρεμιέρα της στο Rolan Garros είπε για την πρώτη της αντίπαλο, Καρολίνα Μούχοβα (Νο42) ότι δεν θα μπορούσε να έχει δυσκολότερη δυνατή κλήρωση...

Σάκκαρη: «Δυσκολότερη αντίπαλος για τον 1ο γύρο η Μούχοβα...»

Έχοντας κατά νου τον περσινό της αποκλεισμό, στο 2ο γύρο του Roland Garros, από την Kαρολίνα Μούχοβα η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο παρισινό grand slam κόντρα στην Τσέχα (No42).

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ξεκίνησε την τοποθέτησή της από την πρώτη της αντίπαλο την Kυριακή (28/05)

«Όλοι γνωρίζουμε ότι είχα μια πολύ δύσκολη κλήρωση, όσον αφορά τον 1ο γύρο. Είμαι όμως σίγουρη για τον εαυτό μου και πολύ θετική. Πρέπει να κερδίσεις αυτές τις παίκτριες, ώστε να κερδίσεις το τουρνουά. Οπότε είτε είναι στον 1ο γύρο, είτε στον 2ο, είτε στον 3ο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να περάσω από αυτό, για να πάρω αυτοπεποίθηση και για τους επόμενους γύρους. Παίξαμε πέρσι εδώ, σε μια περίοδο που ήμουν σε ένα σκοτεινό μέρος ψυχικά. Δεν ήμουν καν κοντά σ' αυτό που νιώθω φέτος, ψυχικά, σωματικά, στο τένις μου, στα πάντα» ανέφερε η Σάκκαρη που φιλοδοξεί να έχει μία ανάλογη πορεία με αυτή του 2021 όταν κι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αλλά και… έναν πόντο μακριά από τον τελικό.

«Σε σύγκριση με πέρυσι, υπάρχει τεράστια διαφορά, όσον αφορά την προετοιμασία μου στο τουρνουά. Θυμάμαι πέρσι πως ερχόμενη εδώ ήταν όλα φριχτά, φέτος υπάρχουν μόνο θετικά» είπε.

Οσον αφορά την Τσέχα σχολίασε η Σάκκαρη: «Είναι πολύ καλή παίκτρια. Έχει αποκλείσει πολλά μεγάλα ονόματα στο παρελθόν και έχει παίξει κλειστούς αγώνες με όλες τις κορυφαίες παίκτριες. Είναι ίσως η δυσκολότερη αντίπαλη που θα μπορούσε να έχει κάποια στον 1ο γύρο».