Italian Open: Ο Τζόκοβιτς δυσκολεύθηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντιμιτρόφ (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα... χρειάστηκε απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ωστόσο τον νίκησε με 2-1 σετ για να περάσει στους «16» του Italian Open που διεξάγεται στη Ρώμη.

Italian Open: Ο Τζόκοβιτς δυσκολεύθηκε, αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντιμιτρόφ (highlights)

Στην επόμενη φάση του Italian Open προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, έστω και αν δυσκολεύθηκε αρκετά με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο Σέρβος υπερπρωταθλητής επιβλήθηκε του αντιπάλου του με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-1), για να περάσει έτσι στους «16» του 1000ριού τουρνουά της Ρώμης.

Ο «Νόλε» πίεσε περισσότερο το σερβίς του Ντιμιτρόφ, γι' αυτό άλλωστε και είχε 6/15 πόντους για μπρέικ έναντι 3/7 από την πλευρά του Βούλγαρου. Με αυτή τη νίκη ο Τζόκοβιτς ανέβασε στο 11-1 το ρεκόρ του απέναντι στον Ντιμιτρόφ, ο οποίος δεν έχει κερδίσει τον Σέρβο εδώ και μία δεκαετία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής (14/5) ο Φράνσις Τιάφο (ΗΠΑ) επικράτησε δύσκολα με 3-6, 7-5, 6-3 του Ντάνιελ Αλτμάιερ (Γερμανία), ενώ οι Ντανίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) και Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) είχαν πιο εύκολο έργο απέναντι στους Εμίλ Ρουσουβουόρι (Φινλανδία) και Φάμπιο Φονίνι (Ιταλία) αντίστοιχα, με αμφότερους να κερδίζουν 6-4, 6-2.

Η μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε στο ματς του Τέιλορ Φριτς (ΗΠΑ) κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν (Γερμανία), με τον Αμερικανό να μη γνωρίζει απλά την ήττα αλλά τη συντριβή από τον άσημο αντίπαλό του με σκορ 6-4, 6-1!