Μόντε Κάρλο Masters: Ιστορικός τίτλος για Ρούμπλεφ, 2-1 τον Ρούνε στον τελικό! (highlights)

O Αντρέι Ρούμπλεφ κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο σε 1000άρι τουρνουά Masters, επικρατώντας 2-1 σετ του νεαρού Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό του Monte Carlo! Δείτε τα highlights του αγώνα!

Μόντε Κάρλο Masters: Ιστορικός τίτλος για Ρούμπλεφ, 2-1 τον Ρούνε στον τελικό! (highlights)

Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα για τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τον Ρώσο τενίστα να κατακτά τον 14ο τίτλο της καριέρας του και πρώτο σε σειρά Masters 1000, επικρατώντας με 2-1 σετ του Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό του Monte Carlo!

Για να τα καταφέρει, μάλιστα, ο 25χρονος Ρώσος χρειάστηκε να επιστρέψει στον αγώνα έχοντας χάσει το πρώτο σετ αλλά και όντας πίσω με 1-4 στο τρίτο, για να φτάσει στην ιστορική νίκη με 5-7, 6-2, 7-5! Πανευτυχής για την επιτυχία του, ο Ρούμπλφ δήλωσε μετά την κατάκτηση του τίτλου:

«Είμαι δακρυσμένος, δεν ξέρω τι να πω. Είμαι τόσο χαρούμενος! Έχω δυσκολευθεί πολύ για να κερδίσω ένα 1000άρι τουρνουά Masters. Ήμουν πίσω με 1-4 και 0-30 (σ. στο τρίτο σετ), μετά έσωσα μπρέικ πόιντ και σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσω. Αλλά με κάποιο τρόπο το έκανα!».