Τσιτσιπάς: «Kάθε αγώνας μου δίνει την ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος...»

O Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά του τουρνουά του Μόντε Κάρλο αναφέρθηκε στο πως τα κατάφερε στον αγώνα του με τον Χιλιανό, Χάρι και την συνέχεια του στη διοργάνωση

Τσιτσιπάς: «Kάθε αγώνας μου δίνει την ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος...»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην οκτάδα του τουρνουά του Μόντε Κάρλο μετά τη νίκη με 2-0 σετ (6-3, 6-4) επί του Νικολάς Χάρι

Ο τροπαιούχος της προηγούμενης διετίας στο πρώτο… ολοκληρωμένο του παιχνίδι του στα μονά της διοργάνωσης κόντρα στον Χιλιανό, στάθηκε στη δαχείριση που έκανε στον αγώνα δείχνοντας ικανοποιημένος, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ματς:

«Διαχειρίστηκα πολύ ώριμα κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έπαιξα με ακρίβεια και συνολικά ήταν όλα φανταστικά εκεί έξω. Ήταν πρόκληση σήμερα, είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλά στο χώμα και έχει πολύ καλό σερβίς. Τα πάντα κρίθηκαν σ' αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα τόσο καλά τον αγώνα και συνεχίζω στο τουρνουά» ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

«Κάθε αγώνας μου δίνει την ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος, οπότε αυτοί οι αγώνες με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρηγορότερα. Ελπίζω να προσθέσω κι άλλα στο παιχνίδι μου, να πάρω αυτά που είχε να μου δώσει ο σημερινός αγώνας. Είναι σημαντικό να παίρνω τα θετικά από κάθε αγώνα που δίνω στο χώμα και να βελτιώνομαι» πρόσθεσε.