Αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά του Μόντε Κάρλο

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν με 2-1 σετ (6-2, 6-7(5), 10-5) από τους Aρεβάλο και Ροζέρ στην φάση των «16» των διπλών του τουρνουά του Μόντε Κάρλο κι αποκλείστηκαν από την συνέχεια.

Αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά στα διπλά του Μόντε Κάρλο

Δεν κατάφεραν για δεύτερο ματς Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς να κάνουν υπέρβαση στα διπλά του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, όπως στον πρώτο τους αγώνα (με Χουρκάτς και Ντιμιτρόφ)

Παρότι βρέθηκαν κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση κόντρα στους (πρωταθλητές του Ρολάν Γκαρός) Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζανιάς Ζουλιέν Ροζέρ, ηττήθηκαν 2-1 σετ κι αποκλείστηκαν στην φάση των «16».

Τα αδέρφια Τσιτσιπά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή χάνοντας (6-2, 6-7(5), 10-5) σε μια αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε μετά από μία ώρα και 55 λεπτά.

Το Νο3 του ταμπλό στο διπλό πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αλλά το Ελληνικό δίδυμο «απάντησε» κατακτώντας το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ με 7-6 (5).

Έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στο match tie-break όπου οι Αρεβάλο και Ροζέρ έκαναν γρήγορα διπλό μίνι μπρέικ στο σερβίς του Πέτρου Τσιτσιπά και στη συνέχεια έκλεισαν το σετ και το ματς με 10-5.