Τσιτσιπάς: Πέρασε στον 3ο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο μ' εγκατάλειψη αντιπάλου

Ο Γάλλος Μπενζαμέν Μπονζί αντιμετώπισε πρόβλημα στον αριστερό καρπό κι εγκατέλειψε τον αγώνα για τον 2ο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο μ' αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά στο πρώτο σετ (4-1 γκέιμς υπέρ του Έλληνα)

Τσιτσιπάς: Πέρασε στον 3ο γύρο του τουρνουά του Μόντε Κάρλο μ' εγκατάλειψη αντιπάλου

Με λιγότερη κόπωση από την αναμενόμενη ξεκίνησε την υπεράσπιση των δύο διαδοχικών του τίτλων στο Μόντε Κάρλο o Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο τρίτος της παγκόσμιας κατάταξης τενίστας (και Νο2 του ταμπλό), μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στα διπλά μαζί με τον αδελφό του Πέτρο, πέρασε το εμπόδιο του (Νο48 του κόσμου), Μπέντζαμιν Μπονζι επικρατώντας σε έναν αγώνα που διεκόπη λόγω τραυματισμού του αντίπαλου του.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο σετ και με το σκορ υπέρ του 4-1 γκέιμς ο Γάλλος - που έψαχνε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Έλληνα στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα - τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό καρπό.

Ο Μπενζί πήρε ιατρικό τάιμ άουτ μετά το τρίτο γκέιμ και ο φυσιοθεραπευτής του έδεσε το χέρι για να συνεχίσει, ωστόσο άντεξε για άλλα δύο γκείμς και εγκατέλειψε τον αγώνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναμετρηθεί, στον 3ογύρο, με τον νικητή του ζευγαριού Ποπίριν - Τζάρι που θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη

Την M. Tετάρτη ο «Στεφ» έχει αγώνα με τον αδερφό του Πέτρο κόντρα στους Ροζέρ και Αρεβάλο, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του διπλού.