Monte Carlo Masters: Προκρίθηκαν στους «16» τα αδέρφια Τσιτσιπά

Τα αδέρφια Τσιτσιπά νίκησαν τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χούμπερτ Χουρκάτς και προκρίθηκαν στους «16» του Monte Carlo Masters.

Monte Carlo Masters: Προκρίθηκαν στους «16» τα αδέρφια Τσιτσιπά

Έπειτα από μία ώρα και 50 λεπτά τα αδέρφια Τσιτσιπά νίκησαν τους Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Χούμπερτ Χουρκάτς με 7-6(3), 6-7(4), 10-5 και πέρασαν στους «16» του Monte Carlo Masters.

Με τα δύο «ζευγάρια» να μην έχουν προβλήματα στο σερβίς τους, το πρώτο σετ κρίθηκε στο tie-break, εκεί που τα δύο αδέλφια μετέτρεψαν το 3-3 σε 7-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0.

Στο δεύτερο οι Έλληνες τενίστες κατέκτησαν τα τρία πρώτα γκέιμ, κάνοντας γρήγορο break (2-0), ωστόσο Ντιμιτρόφ και Χουρκάτς απάντησαν άμεσα με τον ίδιο τρόπο ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στη συνέχεια βρήκαν νέο break (6-5), ωστόσο, οι αδερφοί Τσιτσιπά το πήραν πίσω για να κάνουν το 6-6. Στο 2ο tie-break της αναμέτρησης Ντιμιτρόφ και Χουρκάτς εκμεταλλεύτηκαν τα κρίσιμα λάθη του ελληνικού διδύμου, παίρνοντας προβάδισμα με 5-1, για να ολοκληρώσουν το σετ με 7-4.

Εκεί οι Έλληνες τενίστες έσπασαν δύο φορές το σερβίς των αντιπάλων τους παίρνοντας προβάδισμα με 3-1, αλλά και 9-5 σφραγίζοντας τη νίκη με 10-5.

Στους «16» οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, θα αντιμετωπίσουν τους Νο.3 του ταμπλό στο Μόντε Κάρλο, Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Ζουλιάν Ροζέρ.