Σαμπαλένκα: Απέσυρε την συμμετοχή της από το Τσάρλεστον

Η Αρίνα Σαμπαλένκα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο που υπέστη στο Μαϊάμι και έτσι απέσυρε την συμμετοχή της από το επερχόμενο Charleston Open (01-09/04).

Σαμπαλένκα: Απέσυρε την συμμετοχή της από το Τσάρλεστον

Η Αρίνα Σαμπαλένκα θα απουσιάσει από το επερχόμενο Charleston Open (01-09/04), καθώς απέσυρε τη συμμετοχή της από την διοργάνωση, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, που αποκόμισε στο Miami Open.

Η 24χρονη από την Λευκορωσία γνώρισε την ήττα από την Σοράνα Κιρστέα στα πλαίσια του προημιτελικού της Φλόριντα, και φαινόταν αρκετά επηρεασμένη από τον τραυματισμό, γι’ αυτό και αποφάσισε να απέχει από την επόμενη διοργάνωση, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία της, αλλά και να βρει λίγο χρόνο ξεκούρασης στο βαρύ της πρόγραμμα.

«Με λύπη ανακοινώνω πως χρειάζεται να αποσύρω τη συμμετοχή μου από το Τσάρλεστον! Τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια ενός από τα παιχνίδια μου στο Μαϊάμι, και χρειάζομαι χρόνο για ξεκούραση αλλά και αποθεραπεία. Ζητώ συγνώμη από τη διοργάνωση και τους φιλάθλους. Ανυπομονούσα πολύ να επιστρέψει και να παίξω μπροστά στο κοινό. Σαμπαλένκα».

Αντίθετα, η Ελίνα Σβιτολίνα θα επιστρέψει στη δράση στο WTA Tour με την εμφάνισή της στο Credit One Charleston Open, καθώς έγινε δεκτή η wildcard της για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά WTA 500.