Αντρέσκου: «Ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ»

Το πρώτο μήνυμα της Μπιάνκα Αντρέσκου μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της στον αστράγαλο στο ματς με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα. 

Αντρέσκου: «Ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ»

Η Μπιάνκα Αντρέσκου τραυματίστηκε άσχημα στον αστράγαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα στο Miami Open. Η Καναδή έστειλε το μήνυμά της προς τους θαυμαστές της, επισημαίνοντας πως ο πόνος που ένιωσε ήταν ο χειρότερος που έχει νιώσει ποτέ.

«Ξύπνησα με νάρθηκα στο πόδι…γνωρίζει κανείς τι συνέβη;», έγραψε στο Twitter. «Σοβαρά τώρα…αυτός ήταν ο χειρότερος πόνος που ένιωσα ποτέ. Προσεύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Ακόμα περιμένω τα επίσημα αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις σας και τα καλά σας λόγια, δεν πέρασαν απαρατήρητα».

Λίγο αργότερα είχε κάτι να προσθέσει, συνέπεια του κύματος των θετικών και ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της δέχθηκε. «Πάρα πολλή αγάπη, όλοι εσείς είστε οι καλύτεροι».

Η κάτοχος του τίτλου στο US Open το 2019, έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς στην καριέρα της και ο πρόσφατο ήρθε κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ στο ματς του Hard Rck Stadium. Η Αντρέσκου είχε πάρει προβάδισμα με 2-0 στο δεύτερο σετ, έχοντας χάσει το πρώτο, προτού πέσει στο έδαφος.

Η Αντρέσκου είχε αποχωρήσει από το court με καροτσάκι ενώ το κοινό σηκώθηκε για να την χειροκροτήσει καθώς αποχωρούσε από το στάδιο με δάκρυα στα μάτια.