Τσιτσιπάς: «Συνεχώς ο ώμος καλυτερεύει» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τη νίκη επί του Κριστιάν Γκαρίν, αλλά και τον τραυματισμό που είχε στον ώμο.

Τσιτσιπάς: «Συνεχώς ο ώμος καλυτερεύει» (vid)

Αν και δυσκολεύτηκε τελικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Κριστιάν Γκαρίν και πέρασε στη φάση των «16» του Miami Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά τη νίκη του αναφέρθηκε στην ανάρρωση που είχε από τον τραυματισμό στον ώμο του.

Για το παιχνίδι είπε: «Ήταν δύσκολο ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε καλό τένις, έχει κερδίσει παίκτες κορυφαίου επιπέδου στο παρελθόν και η θέση του στην κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές του. Πέρα από αυτό όμως είμαι χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα και την αυτοπεποίθηση που έδειξα στο τέλος. Είχα καλή συμπεριφορά και ήμουν πολύ αποτελεσματικός στα τελευταία γκέιμ».

Στην πορεία πρόσθεσε: «Θέλω απλά να απολαύσω αυτή τη νίκη, είχα μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί συνεχώς ο ώμος καλυτερεύει. Το walkover σίγουρα δεν με πείραξε καθόλου σε αυτή τη φάση, αλλά οι τραυματισμοί δεν είναι ποτέ καλοί και ελπίζω ο Ρισάρ να αναρρώσει γρήγορα. Αυτό το γεγονός όμως μου έδωσε λίγο επιπλέον χρόνο για να προετοιμαστώ και σήμερα δεν ήταν καθόλου εύκολο εκεί έξω, όμως ένιωσα πολύ καλά όταν έκλεισα τον αγώνα, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να επιστρέφεις στο court και να επιστρέφεις στις νίκες».