Τόνι Ναδάλ: “Ή στην Μαδρίτη ή στο Παρίσι το αντίο του Ράφα”

Σε ποια open είναι πιθανό να κλείσει την καριέρα του ο Ράφα Ναδάλ προέβλεψε ο θείος του, Τόνι. 

Τόνι Ναδάλ: “Ή στην Μαδρίτη ή στο Παρίσι το αντίο του Ράφα”

Ο θείος του Ράφα Ναδάλ ο οποίος είναι και πρώην προπονητής, Τόνι Ναδάλ, προσπάθησε να προβλέψει τα δύο πιθανά open, κατά το οποία ο 36χρονος Ισπανός τενίστας θα μπορούσε να κλείσει την μακρά καριέρα του. Παράλληλα, υπογράμμισε πόσο δύσκολο θα είναι για τον ίδιο αυτή η απόφαση.

Ο No13 τενίστας του κόσμου, ο οποίος έχει περιορίσει αισθητά τις συμμετοχές του λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον 2ο γύρο του Australian Open στη Μελβούρνη, κόντρα στον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, επιθυμεί να επιστρέψει πιο δυνατός στη χωμάτινη σεζόν.

Μάλιστα το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός του Top-10 για πρώτη φορά στην καριέρα του μετά το 2015, έχει κάνει πολλούς να υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει η ώρα της απόσυρσης ενός εκ των κορυφαίων του αθλήματος, ακολουθώντας τον καλό του φίλο και χρόνια αντίπαλο, Ρότζερ Φέντερερ.

Σε συνέντευξή του στην Marca, ο Τόνι Ναδάλ τόνισε πως είναι πολύ πιθανό το αντίο του σπουδαίου Ναδάλ να λάβει χώρα σε δύο διοργανώσεις που σημαίνουν πολλά για αυτόν. Συγκεκριμένα, το French Open ή το Madrid Open είναι οι δύο καταλληλότερες τοποθεσίες για να κρεμάσει την ρακέτα του.

Ωστόσο, υπενθυμίζουμε πως στόχος του 5 φορές κατόχου του Madrid Open είναι να είναι έτοιμος για το Roland Garros του Ιουνίου, έχοντας φυσικά απαλλαχθεί πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.