Indian Wells: «Εκδίκηση» της Ριμπάκινα και τίτλος κόντρα στη Σαμπαλένκα! (highlights)

Η Έλενα Ριμπάκινα ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού Indian Wells στο μονό γυναικών, επικρατώντας με 2-0 σετ της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Indian Wells: «Εκδίκηση» της Ριμπάκινα και τίτλος κόντρα στη Σαμπαλένκα! (highlights)

Δύο μήνες μετά την ήττα της στον τελικό του Australian Open κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, η Έλενα Ριμπάκινα συνάντησε ξανά τη Λευκορωσίδα σε έναν μεγάλο τελικό και αυτή τη φορά ήταν η σειρά της να χαμογελάσει.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν και κάτοχος του Wimbledon το 2022 πήρε κατά κάποιο τρόπο το... αίμα της πίσω, κερδίζοντας με 7-6 (11), 6-4 τη Σαμπαλένκα, για να κατακτήσει έτσι το παρθενικό Indian Wells της καριέρας της.

Αυτός ήταν ο τέταρτος τίτλος καριέρας για την 24χρονη, η οποία πέρα από το Wimbledοn έχει κατακτήσει επίσης το Hobart International τον Ιανουάριο του 2020 στην Αυστραλία και το Bucharest Open στη Ρουμανία τον Ιούλιο του 2019.

Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη καριέρας της Ριμπάκινα επί της Σαμπαλένκα σε πέντε συναντήσεις τους, καθώς και στις τέσσερις προηγούμενες (Γουχάν 2019, Άμπου Ντάμπι 2021, Wimbledon 2021, Australian Open 2023) νικήτρια ήταν η Λευκορωσίδα.