Γραμματικοπούλου: Νίκη στο διπλό, ήττα στο μονό στην Ινδία

Μία νίκη, στο διπλό πλάι στην Ίντεν Σίλβα, και μία ήττα, στο μονό από την Μποσλί Ρουτουτζά, είναι ο απολογισμός της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου από την παρουσία της στην Ινδία την Τετάρτη (8/3). 

Γραμματικοπούλου: Νίκη στο διπλό, ήττα στο μονό στην Ινδία

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συνεχίζει την πορεία της στην Ινδία και αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του τουρνουά ITF των 40.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στο Μπανγκαλόρ.

Το θετικό για την Ελληνίδα τενίστρια είναι πως εξασφάλισε την παρουσία της προημιτελικά του διπλού, όμως στον αντίποδα, γνώρισε τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο στο μονό και μένει εκτός διοργάνωσης.

Στα διπλά μαζί με την Βρετανίδα Ίντεν Σίλβα επικράτησαν με 7-6(1), 6-1 των Γιαπωνέζων Κανάκο Μορισάκι και Ακίκο Ομαέ εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στην προημιτελική φάση. Εκεί θα τεθούν αντιμέτωπες με τις Αναστάσια Κοβάλεβα και Χαν Βιναραντάβα από την Ρωσία.

Στα μονά η Γραμματικοπούλου η οποία είχε τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό έπαιξε κόντρα στην 26χρονη Ινδή και Νο419 του κόσμου, Μποσλί Ρουτουτζά από την οποία ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 6-0, στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση μέσα σε δύο εβδομάδες καθώς είχαν συναντηθεί και στο 25άρι τουρνουά του Μπανγκαλόρ της περασμένης εβδομάδας με την Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί στα τρία sets.