Το πάλεψε με την Πεγκούλα η Σάκκαρη αλλά δεν κατάφερε την υπέρβαση στον ημιτελικό της Ντόχα

Η Mαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-1 σετ (2-6, 6-4, 1-6) στον ημιτελικό του τουρνουά της Ντόχα από την Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα (Νο4) και για δεύτερο σερί τουρνουά έμεινε εκτός τελικού... 

Το πάλεψε με την Πεγκούλα η Σάκκαρη αλλά δεν κατάφερε την υπέρβαση στον ημιτελικό της Ντόχα

Στον ημιτελικό του τουρνουά της Ντόχα ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στη διοργάνωση της πρωτεύουσας του Κατάρ.

H πρωταθλήτρια μας (Νο7) ηττήθηκε 2-1 σετ (2-6, 6-4, 1-6) από την Αμερικανίδα Tζέσικα Πεγκούλα (No2 του ταμπλό και No4 της παγκόσμιας κατάταξης) oύσα ανταγωνιστική μόνο στο 2ο σετ το οποίο κατέκτησε.

Οι δύο τενίστριες είχαν ν' αντιμετωπίσουν και τον δυνατό άνεμο που έπνεε, αλλά η Πεγκούλα κάνοντας εξαρχής μπρέικ κι ένα ακόμη προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 4-1 φτάνοντας στο τελικό 6-2.

Μια από τα ίδια στο 2ο σετ με την «Σακ» (που είχε πρόβλημα στο σερβίς...) να δέχεται μπρέικ άμεσα και να βρίσκεται να χάνει 4-2 (αφού ισοφάρισε το 0-2).

Ωστόσο δεν τα παράτησε η Σπαρτιάτισσα και με τρία μπρέικ πήρε το σετ.

Όμως η υπερπροσπάθεια της είχε το τίμημα της σε ενέργεια και στο 3ο σετ η Πεγκούλα έκανε... περίπατο με τέσσερα μπρέικ φτάνοντας στο 6-1 και τον τελικό...

Με την Σάκκαρη ν' αποκλείεται για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση στα ημιτελικά μετά το Λιντς της Αυστρίας (από την Μάρτιτς)